نمایش‌گاه سه‌روزه ننگرهار؛ فرصتی برای بازاریابی و معرفی تولیدات داخلی

یک نمایش‌گاه سه‌روزه به هدف معرفی و بازاریابی تولیدات داخلی در ولایت ننگرهار برگزار شد.

مسعود حقمل مسوول برگزارکننده این نمایش‌گاه که در شهر جلال‌آباد راه‌اندازی شده است، می‌گوید که باید برای تولیدات داخلی بازاریابی شود.

به گفته‌ی او، در این نمایش‌گاه ۱۰۰ غرفه گوناگون فعال است که شامل بخش‌های زراعت، مالداری و صنایع تولیدی است.

مسعود حقمل برگزارکننده نمایش‌گاه گفت: «در این نمایش‌گاه ۱۰۰ غرفه گوناگون فعال است که شامل غرفه‌های بخش زراعت، مالداری و صنایع تولیدی می‌شود. سرمایه‌گذاران و صنعت‌کاران تولیدات خود را به نمایش گذاشته‌اند.»

سید عبدالبصیر پاچا رییس صنعت و تجارت ننگرهار گفت: «هدف این نمایشگاه این است که برای تولیدات داخلی بازار پیدا شود. هدف وزارت صنعت و تجارت نیز همین است. این سومین نمایشگاه است که در ولایت ننگرهار برگزار می‌شود و نتایج مثبت و خوبی به همراه داشته است.»

محمد ولی محسن رییس زراعت ننگرهار نیز بیان کرد: «هدف از برگزاری این نمایشگاه، بازاریابی برای تولیدات زراعتی و مالداری افغانستان و تشویق تولیدکنندگان است.»

از میان ۱۰۰ غرفه در این نمایش‌گاه، برخی از غرفه‌ها مربوط به فرآورده‌های کشاورزی است.

صنعت‌کاران داخلی از مسوولان حکومت سرپرست خواستار هم‌کاری در رفع چالش‌های خود هستند.

حیات‌الله آکا خیل غرفه‌دار افزود: «ضروری است که در نمایش‌گاه‌های بین‌المللی شرکت کنیم و تولیدات خود را به جهانیان معرفی کنیم تا آنان از تولیدات ما آگاهی پیدا کنند.»

عبدالحمید صافی غرفه‌دار دیگر گفت: «چنین نمایش‌گاه‌ها باید بیش‌تر در ننگرهار برگزار شود. تاجران خواهند آمد و قراردادهایی را امضا خواهند کرد. تولید افزایش خواهد یافت و زمینه کار برای مردم فراهم خواهد شد.»

مطیع‌الله غرفه‌دار از ننگرهار نیز تاکید کرد: «حکومت باید در بخش‌های لازم با صنعت‌کاران هم‌کاری کند؛ از جمله در زمینه زمین و برق، تا صنعت‌کاران بتوانند کارخانه‌های تولیدی خود را در اینجا ایجاد کنند.»

مسوولان محلی می‌گویند که برای سرمایه‌گذاری در ولایت ننگرهار، همه سهولت‌ها فراهم است و سرمایه‌گذاران و صنعت‌کاران داخلی باید از این فرصت استفاده کنند.

عزیزالله مصطفی معاون والی ننگرهار گفت: «از تاجران عزیز می‌خواهیم که توجه سرمایه‌گذارانی را که در کشورهای دیگر سرمایه‌گذاری کرده‌اند به اینجا جلب کنند تا در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.»

محمد طاهر مبارز معاون امنیتی فرماندهی امنیه ننگرهار نیز گفت: «ما به شما اطمینان می‌دهیم که از جان، مال، عزت، بازارها و تولیدات شما به قیمت جان خود محافظت خواهیم کرد.»

این در حالی است که شماری از تولیدکنندگان داخلی از نزدیک شدن به خودکفایی سخن می‌زنند، اما واردات کالاهای مشابه، نبود مواد خام و برق را از چالش‌های جدی در مسیر فعالیت‌های خود می‌دانند.

نظرات بسته شده است.